Αρχική Υπηρεσίες Γραφικές Τέχνες Έντυπα - Κατάλογοι

Η δημιουργία διαφημιστικών φυλλαδίων και εντύπων είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης, καθώς επιτρέπει στους πελάτες της να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εταιρίας. Είναι ο τρόπος που οι περισσότερες επιχειρήσεις διαλέγουν για την προβολή τους.

diafimistika-katalogoiΤα διαφημιστικά φυλλάδια και έντυπα είναι ο βασικότερος και ίσως ο πιο αποδοτικός και οικονομικότερος τρόπος για την διαφήμιση και την προβολή της επιχείρησής σας.

Τα διαφημιστικά φυλλάδια και έντυπα πρέπει να είναι επεξηγηματικά, ξεκάθαρα και όμορφα, η μορφή τους δε, μπορεί να είναι μονόφυλλα, δίπτυχα, τρίπτυχα ή τετρασέλιδα - οχτασέλιδα. Διαφημιστικά φυλλάδια και έντυπα αποτελούν καλή λύση για τοπική και άμεση διαφήμιση ή για προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών σε εκθέσεις, συνέδρια κλπ.

Οι κατάλογοι είναι πολυσέλιδα έντυπα και απευθύνονται σε επιχειρήσεις που τα προϊόντα τους είναι πολλά. Κάθε επιχείρηση, ανάλογα με τις ανάγκες της, χρειάζεται απλό ή σύνθετο σχεδιασμό με μοντέρνο ή κλασικό στυλ.

Η Graphito είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ανάγκη προτείνοντας λύσεις για κάθε περίπτωση.